Musique à la carte

Evenimentul caritabil „Musique a la carte”, editia 2017, a avut loc in data de 10 martie si s-a bucurat de participarea a peste 200 de persoane.

Momentul artistic a fost sustinut de patru artisti talentați care au contribuit prin munca si dăruirea lor la succesul acestui eveniment. Mulțimim pe această cale artistilor:

Liliana Mattei Ciucă – mezzosoprană

Silvia Sbârciu – pianistă

Francesco Ionașcu – violonist

Luca Toncian – pianist

Prezentatorul evenimentului a fost domnul Bogdan Bob Rădulescu care a contribuit la succesul evenimentul prin cuvintele frumos alese si timpul personal dedicat acestei seri.

Mulțumim celor 200 de invitați care ne-au onorat cu prezența si care au susținut cauza propusă de Clubul Rotary Cluj-Napoca Visio.

In continuare vă invităm să vizualizați cateva imagini din timpul evenimentului:

rotary 12 11 9 8 7 6 5 4 3 2

Proiectul „Musique à la carte” este un concept unic creat de Clubul Rotary Cluj-Napoca Visio pentru a sprijini diverse organizații şi instituții. Proiectul constă în organizarea unui un spectacol de înaltă ținută artistică, cu artişti de mare notorietate internațională în ambianța unui restaurant elegant. Spectacolul oferă celor prezenți o interacțiune directă cu muzica de calitate, accesibilă într-o paletă largă de opțiuni a căror selecție aparține invitaților. Fiecare oaspete are posibilitatea de a alege piesele muzicale dorite consultând meniul muzical al serii.

1

Proiectul a debutat în 2013, fiecare ediție având loc anual. Fondurile strânse cu această ocazie sunt direcționate în fiecare an către alt beneficiar.

Musique à la carte se doreşte astfel o modalitate durabilă de a contribui la buna funcționare a proiectelor şi instituțiilor care se preocupă de cei mai puțin favorizați din societatea noastră.