Musique à la Carte – editia 2018

Suntem incântați sa anunțam o nouă ediție Musique a la Carte in data de 24 martie – 2018.

Locația? Una de 5 stele: DoubleTree by Hilton Hotel Cluj – City Plaza

Promitem un eveniment spectacol de înaltă ținută artistică, cu artişti de mare notorietate internațională în ambianța unui restaurant elegant.

Spectacolul oferă celor prezenți o interacțiune directă cu muzica de calitate, accesibilă într-o paletă largă de opțiuni a căror selecție aparține invitaților. Fiecare oaspete are posibilitatea de a alege piesele muzicale dorite consultând meniul muzical al serii.

De ce sa participi?

  • meniul propune hrana pentru suflet, vei putea alege piesele preferate care vor fi interpretate de artisti consacrați internațional
  • susți o cauza sociala (fondurile stranse cu ocazia acestui eveniment vor fi direcționate catre un proiect cultural. Detalii aici: http://rotaryvisio.ro/pian-la-muzeu/
  • meniul continua cu delicatese pregatite in bucataria de 5 stele a hotelului DoubleTree by Hilton Hotel Cluj – City Plaza
  • ai posibilitatea sa intâlnesti oameni frumosi uniți in jurul acestui eveniment restrâns 

Te poti inscrie direct aici: https://goo.gl/forms/jXM97vKe2X6TKrCt2

Cine sunt artistii?

In fiecare saptamana vom prezenta cate un nou artist care te va incanta cu talentul sau.

Incepem cu un tanar talent: Andra Borz 

OZY_8139-Edit (2)

Nascuta in anul 2000, Andra Borz este unul dintre cei mai importanti pianisti ai generatiei sale, fiind laureata a numeroase competitii nationale si internationale de mare anvergura. A inceput studiile pianului la Colegiul de Muzica “Sigismund Toduta” din Cluj Napoca, actualmente fiind eleva in clasa a XI-a, la clasa pianistei Silvia Sbarciu.

Remarcata pentru sensibilitatea si maturitatea abordarii muzicii, palmaresul Andrei numara prestigioase premii, cum ar fi: premiul 1 la concursul “Opus Yvelines” Paris, premiul 1 la “Windsor International Piano Competition” Londra, premiul 1 la concursul “Piano Talents” Milano, marele premiu la concursul “Andrea Baldi” Bologna, premiul 1 la concursul “Dinu Lipatti” Roma, premiul 2 la “Ettore Pozzoli” Milano si la “Jeunesse Musicale Competition” Bucuresti, fiind invitata sa concerteze in cadrul Festivalului International “George Enescu” si al altor manifestari importante. De asemenea, tanara pianista este multipla laureata a Olimpiadei Nationale de Interpretare Instrumentala, clasandu-se mereu pe prima pozitie la categoria ei de varsta.  Nu doar un solist de perspectiva, Andra este si un partener cameral cautat, actualmente facand parte dintr-un trio alaturi de care a castigat, inca de la prima aparitie, premiul Rotary Visio la concursul Mozart din Cluj.

In cadrul formarii sale profesionale, Andra a beneficiat de sfaturile unor personalitati importante ale muzicii, participand la cursuri de maestrie cu Andrei Gavrilov, Diana Ligeti, Cordelia Höfer, Lea-Yoanna Adam, Viniciu Moroianu, Daniel Goiti, Benjamin Engeli, Anton Kernjak si Alessandra Torchiani.

 

LUCA PULBERE

lucapulbere

Luca Pulbere este câștigătorul Premiului Rotary Visio pentru cel mai bun acompaniator la Concursul Mozart din 2017. S-a născut la Cluj, într-o familie de artişti. A început studiul pianului la Liceului de Muzică „Sigismund Toduţă” din Cluj, beneficiind de îndrumările profesoarelor Teodora Ţugui și Cipriana Gavrișiu. Și-a continuat studiile la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, ca student al eminentului pianist Daniel Goiți. În anul 2014 a studiat în Germania, la Hochschule für Musik Freiburg, în clasa prof. Tilman Krämer.
Este laureat al mai multor ediții ale Concursului Mozart de la Cluj – 2017, 2015, 2011 – și a obținut premii la Olimpiada naţională de interpretare muzicală – 2011, 2010, 2009, precum și alte premii speciale la concursuri naționale de interpretare. A susţinut numeroase recitaluri în ţară și în străinătate – Germania, Italia, Elveția.
Luca a fost în repetate rânduri bursier al Festivalului internațional de muzică de cameră „SoNoRo”, unde a avut ocazia să studieze și să concerteze alături de interpreți importanți, precum Alexander Sitkovetsky, Alissa Margulis, Maximilian Hornung. A susținut concerte ca solist alături de Filarmonica Transilvania, orchestra Academiei de Muzică din Cluj, iar recent, alături de orchestra Filarmonicii din Freiburg. A participat la numeroase cursuri de măiestrie susținute de mari muzicieni: Robert Levin, Andrei Gavrilov, Mihaela Ursuleasa, Petras Geniušas, Martin Hughes, Diana Ketler, Frank van der Laar, Anton Kernjak, Alan Weiss.
În prezent, își desăvârșește formarea artistică în cadrul studiilor doctorale la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, sub îndrumarea prof. univ. dr. Adriana Bera.